Gorenje Velenje ble for sterke på bortebane – Haslum

Gorenje Velenje ble for sterke på bortebane

Etter en knallstart på kampen og ledelse i første omgang, snudde det til stortap i Slovenia.

Haslum fikk en knallstart på bortekampen mot Gorenje Velenje, men det endte med tap for Magnus Søndenå(bildet) og resten av Haslum.

Haslum ledet på det meste med fire mål i første omgang, før Gorenje tok over føringen i kampen og dro i fra. Til pause hadde hjemmelaget skaffet seg en luke på fem mål, på stillingen 18-13.

I andre omgang var Haslum igjen oppe i ryggen på Gorenje Velenje, men klarte aldri å snu kampen i sitt favør. Mot slutten av kampen ble det vanskelig for Haslum å holde følge, etter mange bomskudd av de norske gutta dro hjemmelaget i fra og vant til slutt stort 34-21.

Helsvarte minutter
– Vi er bra de første 15-20 minuttene av hver omgang, de siste 10-15 er svarte. Vi kan bedre enn dette, men forskjellen er ikke så stor som resultatet tilsier synes vi selv, fortalte trener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.

– Vi skal klare enda bedre enn dette, avslutter Skarpsno.