Tap i Arendal – Haslum

Tap i Arendal

Det var en tøff oppgave i Arendal onsdag kveld, med Erlend Mamelund ute med sykdom ble det ekstra vanskelig.

Hjemmelaget ledet det meste av kampen og endte til slutt opp med begge poengene i kampen som ble omtalt som seriefinale i årets GRUNDIGliga. Etter å han fulgt hverandre tett i begynnelsen av kampen, klarte hjemmelaget å skaffe seg solid ledelse til pause på stillingen 15-10.

Det gikk likevel ikke langt tid ut i andre omgang før Haslum pustet serielederen i nakken. Nærmere enn et mål bak kom dessverre ikke Haslum og det ØIF som ble det seirende laget.

Nå venter en tøff innspurt i serien for de fire lagene i toppen. Haslum møter både Elverum og Bodø, mens ØIF på sin side har fire lag med kniven på strupen på programmet fremover – Drammen, Bækkelaget, Runar og Stord kjemper alle for å beholde plassen i eliten. Det blir en spennende avslutning på årets sesong!

Til Slovenia
For Haslum er kampprogrogrammet ekstremt tett helt frem til sesongslutt, men både hjemmekamper og bortekamper i EHF-cup i tillegg til GRUNDIGligakampene. Til helgen reiser gutta til Slovenia og møter Gorenje Velenje. Det blir en beintøff bortekamp mot det slovenske storlaget, KAMPEN SER DU PÅ VIASAT 4, lørdag kl. 20:25.