Seriefinale i Arendal? – Haslum

Seriefinale i Arendal?

Vinneren av kampen mellom Haslum og ØIF Arendal vil få en luke som blir vanskelig å hente inn.

Haslum har i tillegg Bodø og Elverum igjen de fire siste serierundene, så ØIFs gullkonkurrenter vil miste poeng i serieinnspurten. Mange har meldt seg på i diskusjonen om seriegullet og Steinar Ege mener ØIF har det enkleste programmet i forhold til konkurrentene og derfor tar gullet. Landslagssjef Christian Berge mener også at gullet går til Arendal denne sesongen.

– I mitt hode tar Arendal gull. De har den bredeste troppen og de har mange matchvinnere i laget sitt, sier landslagssjef Christian Berge til Agderposten(krever innlogging).

Forsvaret avgjør
ØIF Arendal på sin side har forbedret forsvarsspillet og jobbet med returløp foran kampen mot Haslum og føler seg godt forberedt, i følge Eirik Heia Pedersen.

Tom-Eirik Skarpsno mener også at gullet går til Arendal HVIS de vinner mot Haslum i onsdagens kamp.

– ØIF Arendal blir seriemester om de vinner mot oss. De har bredest tropp, mest erfaring, den beste målvakten i Norge på toppnivå og bruker mest penger på spillere og trener, sier han til Agderposten(krever innlogging).

HåndballXtra
Da gjenstår det bare å se hvem som tar poengene i Sør Amfi i mini-seriefinalen og skaffer seg det viktige forspranget før de siste fire serierundene. Kampen starter 19:00 og kan sees på TV2 Sumo og ved å følge med på HåndballXtra på TV2 Sportskanalen. Sendingen starter 18:00.