Tap mot Pfadi Winterthur i EHF-cup – Haslum

Tap mot Pfadi Winterthur i EHF-cup

Se bilder fra kampen her!

Lørdag startet gruppespillet i EHF-cup og Haslum tok i mot sveitsiske Pfadi Winterthur i Nadderud Arena. Selv om motstanden var overkommelig, ble det dessverre tap for Anders Røe(bildet) og resten av Haslumgutta.

Haslum hadde grep på kampen i første omgang og ledet på det meste med tre mål, men klarte ikke å dra ordentlig i fra. I steden var det gjestene som hentet inn forspranget og ledet med et mål til pause, på stillingen 12-13.

I andre omgang skaffet Pfadi seg en liten luke som Haslum aldri klarte å hente inn, Pfadi Winterthur vant til slutt med fire mål, 23-27.

– Vi taper på en medium dag, bittert at vi brenner så mange gode sjanser. Vi hadde alle muligheter til å vinne, oppsummerte Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.