Tabelltopp! – Haslum

Tabelltopp!

Onsdagens kamp mot Drammen ble som nabooppgjør pleier, en real krigekamp.

Drammen kom best i gang og scoret de to første målene i kampen, før Magnus Søndenå sørget for uavgjort på 3-3. Frem mot pause var det Haslum som var i føringen hele veien, men hjemmelaget lot seg ikke riste helt av. Til pause var stillingen 10-14.

Heller ikke i andre omgang klarte Haslum å dra ytterligere i fra, Drammen pustet gjestene i ryggen ni minutter før slutt, på stillingen 18-20. Det var likevel Haslum som skulle vise seg å være sterkest i lokalderbyet, Haslum vant til slutt 22-25.

Med det kan Haslum begynne gruppespillkampene i Europacup på toppen av tabellen i GRUNDIGligaen. Lørdag kommer de sveitsiske mesterene Pfadi Winterthur, gå ikke glipp av storkamp i Nadderud Arena lørdag klokken 16:15!

Kampfakta
Drammen-Haslum, Drammenshallen
Restultat:22-25(10-14)
Utvisninger: Drammen 4 x 2 min, Haslum 4 x 2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: 502

Haslum
August Baskår Pedersen 6, Magnus Søndenå 5, Anders Røe 5, Sander Andreassen Øverjordet 2, Simen Nicolay Schønningsen 2, Jakob Gjøen 2, Joakim Patriksson 2, Christoffer Brännberger 1, Vegard Sørlie Tennfjord, Erlend Mamelund, Håvard Bjørnskau Johannesen, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Drammens toppscorer: Øyvind Frigstad, 6 mål.