Seier i åpningskampen – Haslum

Seier i åpningskampen

Bækkelaget ble mange nummer for små når Haslum tok i bruk den nye storstua!

Slideshow med bilder fra arrangmentet!

 

Haslum skulle vinne åpningskampen i ny arena og Bækkelaget måtte slite mot et heltent hjemmelag. Det var aldri noen tvil om hvem som skulle stikke av med poengene denne søndagen, til pause ledet Haslum 20-13. I andre omgang varierte spillet litt, men Haslum slapp aldri bortelaget inn i kampen. Det ble til slutt storseier og Haslum kunne juble for to poeng i den flotte nye hallen.

Les hva andre medier skriver om kampen:

Budstikka: Nå må jo folk komme tilbake

Budstikka: Ordføreren roste dugnadsbæringen: – Festen er i gang

Aftenposten: Mamelund: – Fineste arenaen i landet

Nordstrands Blad: – BSK sjanseløse mot Haslum

 

Kampfakta
Haslum – Bækkelaget, Nadderud Arena
Restulat: 36-27(20-13)
Utvisninger: Haslum 3 x 2 min, Bækkelaget 4 x 2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: 2000

Haslum
Simen Nicolay Schønningsen 10, Erlend Mamelund 6, Anders Røe 5, Magnus Søndenå 4, Sebastian Barthold 4, Christoffer Brännberger 3, August Baskår Pedersen 2, Sander Andreassen Øverjordet 2, Vegard Sørlie Tennfjord, Jakob Gjøen, Håvard Bjørnskau Johannesen, Jonathan Bjørnskau Berens, Thomas Horneland Boilesen, Joakim Patriksson, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Bækkelagets toppscorer: Nicolay Hauge 7 mål.