Seier i Halden! – Haslum

Seier i Halden!

Det ble til slutt komfortabel seier i Remmenhallen.

Haslum tok kommando fra start og gikk tidlig opp i ledelse i kampen, ved halvspilt første omgang var stillingen hele 3-10. Forsvaret og Trond Tjemsland i mål var av høy klasse i den første omgangen og Halden maktet kun å score 10 mål, til pause sto det 10-18.

Etter pause fikk hjemmelaget opp tempoet og kontret inn fem mål de første fem minuttene. Nærmere enn fire mål bak kom likevel ikke Halden, Haslum holdt unna og dro i fra på nytt. Haslum vant til slutt komfortabelt 26-33.

Erlend i slag
Tom-Eirik Skarpsno var godt fornøyd med kampen og spesielt Erlend Mamelund søndag kveld.
– Vi spiller en jevnt ok kamp, men vi varierer litt for mye. Det var likevel en fortjent seier, i dag var Erlend god, oppsummerte Skarpsno.

Tilbake på andreplass
Bodø gikk seierende ut av oppgjøret i Arendal søndag kveld og Haslum er med det tilbake på andreplass, kun to poeng bak serieleder ØIF Arendal.