Utklasset av Fyllingen – Haslum

Utklasset av Fyllingen

Fyllingen straffet Haslum hardt for alle feilene og scoret 39 mål i Nadderudhallen.

Det var lite som stemte i Nadderudhallen onsdag, da hjemmelaget måtte se seg slått av gjestene fra Bergen. Etter mange bomskudd i første omgang, klarte Fyllingen å skaffe seg en luke til pause på fire mål, 14-18.

Fyllingen holdt Haslum fire-fem mål bak også det første kvarteret i andre omgang, før Haslum ble straffet hardt for feil i angrep. Gjestene kontret inn mål etter mål, Fyllingen vant til slutt 26-39.

Tom-Eirik Skarpsno og Erlend Mamelund slaktet alle etter kampen, les mer på budstikka.no

Kampfakta
Haslum – FyllingenBergen, Nadderudhallen
Resultat: 26-39(14-18)
Utvisninger: Haslum 2 x 2 min, Fyllingen 6 x 2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen og Ismet Kvakic

Haslum
Håvard Bjørnskau Johannesen 6, Erlend Mamelund 6, Anders Røe 5, Christoffer Brännberger 3, Joakim Patriksson 3, Magnus Søndenå 1, Sebastian Barthold 1, Jakob Gjøen, Edvard Bjerkengen Sandvik, Jonathan Bjørnskau Berens, August Baskår Pedersen, Simen Nicolay Schønningsen, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.

FyllingenBergen
Eivind Tangen 10, Tore André Lunde 8, Iben René Hvidsten 8, Fredrik Mossestad 4, Erik Skifjeld Alm 3, Andreas Gjeitrem 3, Joakim Stenqvist 2, Eirik Engelsen 1, Håkon Berge, Kjetil Skarstein-Hatlen, Matias Wilkensen Lygre, Lars Eggen Rismark, Pål Kalvenes.