Siste halvdel av sesongen… – Haslum

Siste halvdel av sesongen…

Vi startet sesongen med bortetap i Bergen, nå skal Fyllingen få slite for poengene i Bærum

Det ble surt tap i den første bortekampen i Bergen i høst, men nå kommer Fyllingen på besøk til et Haslum-lag i fin driv. Etter storseier mot Bodø og overbevisende seier over Elverum hjemme, er det et Haslum med mye selvtillit som entrer parketten i Nadderudhallen onsdag kveld.

Fyllingen forventer også et enda tøffere Haslum-lag enn de møtte i Bergen.

– Det var jevnt og tett i serieåpningen, men denne gangen forventer vi et enda tøffere Haslum-lag enn tilfellet var sist. Etter en litt rufsete start har bæringene virkelig imponert den siste tiden. Avansement i Europa og storseire over både Bodø og Elverum forteller om et lag på vei mot formen. For vår egen del er vi ute etter å revansjere den svake innsatsen sist mot Nøtterøy, skriver FyllingenBergen på sin hjemmeside.

Vi ønsker alle velkommen til nest siste hjemmekamp i Nadderudhallen. Ta deg fri fra julestri og møt opp, kampen starter 19:00!

Vi sees!