Haslum videre i Europa-cup! – Haslum

Haslum videre i Europa-cup!

Tre mål bak etter bortekampen gjorde at Haslum trengte å vinne med fire mål i Nadderudhallen for å gå videre.

Haslum trengte å vinne med fire mål for å sikre avansement til gruppespillet i EHF-cup, det skulle vise seg å bli enklere enn antatt for kaptein Anders Røe og hjemmelaget.

Haslum hadde en overkommelig oppgave etter tre-målstap borte i Volgograd og det var hjemmelaget som tok føringen fra start, som i bortekampen. Drøyt halvveis ut i første omgang var Haslum de nødvendige fire målene foran og gruppespill var innen rekkevidde. Takket være godt forsvarsspill ble det vanskelig for Kaustik Volgograd å henge med, til pause ledet hjemmelaget med syv mål, 17-10.

Haslum hadde like godt tak på Russerene i andre omgang og når Trond Tjemsland stengte målet, økte ledelsen ytterligere. På det meste ledet Haslum med fjorten mål, 29-15.

Haslum vant til slutt 36-26 og er med det klare for gruppespillet i EHF-cup.