Velkommen til sesongens høydepunkt! – Haslum

Velkommen til sesongens høydepunkt!

Det står ikke om seriegull denne gangen, men vi kan love god håndballunderholdning i Nadderudhallen.

Onsdag 26.november braker det løs igjen, Haslum tar i mot Elverum i Nadderudhallen. Vi minnes elleville jubelscener fra seriefinalen i mars og håper å kunne gjenoppleve samme jubel denne gangen også. Det er alltid gøy å slå Elverum, særlig på hjemmebane!

Forhåndssalget av billetter ar avsluttet, men det er fortsatt ledige billetter for salg i døren! Elverum kommer alltid med store deler av Taigaen, vi må møte mannsterke for å vinne kampen på tribunen også!

Ikke gå glipp av et av sesongens absolutte høydepunkt: Haslum – Elverum, norsk håndballs El Clásico!

 

Kampstart er 19:00, møt opp i god tid for å sikre deg billett!