Klasseforskjell i Nadderudhallen – Haslum

Klasseforskjell i Nadderudhallen

Det var ingen tvil om hvem som var best i Bærum onsdag, nå er Haslum foran Elverum på tabellen.

Haslum kjørte på fra start og gikk tidlig opp i ledelse mot Elverum. 12 minutter ut i omgangen hadde allerede hjemmelaget skaffet seg god luke og ledet med fem mål, 7-2. Anders Røe fastsatte pauseresultatet til 15-8 med sin tredje scoring for omgangen.

Knappe fem minutter ut i andre omgang ledet Haslum med ti mål på stillingen 20-10 og selv om gjestene tok litt innpå mot slutten av kampen, var det aldri noen tvil om at Elverum igjen ble herjet med i Nadderudhallen.