Knepent tap i bortekampen – Haslum

Knepent tap i bortekampen

Haslum ledet det meste av kampen, men seieren røk de siste ti minuttene.

Haslum gikk tidlig opp i ledelsen i kampen, og var ved flere perioder tre mål forran i første omgang. Hjemmelaget lot ikke Haslum dra i fra og kom tilbake gang på gang, til pause sto det 13-14 på måltavlen.

Andre omgang startet Haslum med høyt tempo og ledet med fire mål før det hadde gått fem minutter.  Ledelsen holder helt frem til de siste ti minuttene av kampen, hvor Kaustik utligner og drar litt i fra. Magnus Søndenå setter punktum i kampen med en straffe i siste sekund, Haslum taper til slutt med tre mål, 31-28.

Både fornøyd og skuffet samtidig
Trener Tom-Eirik Skarpsno var mest fornøyd med spillet etter kampen, men også litt skuffet over at de ikke klarte å dra i land seieren.

– Vi spilte en bra kamp i 50 minutter, men så blir vi litt tomme for krefter på slutten. Vi gjør for mange enkle feil siste 10 minuttene, som vi blir straffet hardt for. Løser 3-2-1 og 6-0-forsvar på grei måte, vi møter tross alt store, røsslige gutter.

Magnus Søndenå og Christoffer Brännberger får litt ekstra skryt av sjefen etter kampen, selv om han påpeker at alle er gode i dag.

– Magnus og Brännberger er veldig bra i 50 min, men generelt er alle jevt gode, oppsummerer Tom-Eirik.

Nå venter returoppgjør i Nadderudhallen lørdag 29. november. Haslumtreneren vUrderer sjansen til å gå videre til gruppespillet som 50/50. – Gjør vi en god kamp i Norge, er sjansen definitivt til stede, avslutter Skarpsno.