Storseier i Bodø – Haslum

Storseier i Bodø

Det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget i onsdagens kamp i Bodø. Der Haslum traff på det meste, slet Bodø med mange feil og en god Trond Tjemsland i Haslum-målet.

Etter braktap i cupen, ble det revansjen vi hadde håpet på. Bodø hadde ikke tapt på hjemmebane så langt i GRUNDIGligaen og Haslum var forberedt på at det skulle bli en tøff bortekamp. Meget godt forberedt tydeligvis, siden Haslum til slutt vant med 14 mål.

Haslum trøkket til fra start og ristet raskt av seg Bodø. Halvveis ut i omgangen ledet bortelaget med fem mål og hadde god kontroll på kampen. Bodø klarte ikke knekke koden og tok aldri innpå. Til pause var ledelsen økt ytterligere, stillingen var 9-17.

Simen Schønningsen spilte en fantastisk kamp og noterte seg med åtte scoringer og kunne sammen med Joakim Patriksson, Anders Røe og resten av gutta til slutt juble for storseier i Bodø, kampen endte 18-32.

I utvikling
Til Budstikka fortalte Tom-Eirik Skarpsno at Haslum fikk betalt for den jobben de har gjort på trening.
– Mentalt betyr denne seieren veldig mye, fortalte Skarpsno. Les mer på budstikka.no

Tøft program
Kampen mot Bodø var starten på to uker med tøft program for Haslum. Nå venter en lang tur til Volgograd i Russland og 3. runde i EHF-Cup til helgen, før Elverum kommer til toppkamp i Nadderudhallen onsdag 26. november. Lørdag 29. november er det returkamp mot Kaustik Volgograd i Nadderudhallen.