Runar kan forvente hard kamp i Nadderudhallen – Haslum

Runar kan forvente hard kamp i Nadderudhallen

Haslum-Runar søndag 16. november, 18:00 i Nadderudhallen.

Selv om Haslum allerede har spilt mot Runar i Cupen, blir søndagens GRUNDIGliga-kamp spesiell for flere Haslumspillere. Det er alltid spesielt å møte gamle lagkamerater og Haslums strekspiller, Christoffer Brännberger, spilte i Runar så sent som sist sesong. Joakim Patriksson har tidligere også spilt i Runar og begge gutta lover å gi gamleklubben en tøff oppgave i Nadderudhallen.

– Man har jo noen kompiser igjen i Runar fortsatt, så det blir gøy å møte de, sier Joakim Patriksson.

– Det er som vanlig når man møter kompiser, det blir krig og det er mer enn bare en kamp. Det er kamp i kampen også, forteller Christoffer engasjert.

Tipper seier til Haslum

Sist lagene møttes i Cupen i september, ble det til slutt komfortabel seier 26-19 til Haslum på hjemmebane.

– Vi har allerede møtt de en gang, da var førsteomgangen så som så. Får vi farten og tempoet i matchen tror jeg det skal gå veien. Målvakten var bra sist, med en mengde med redninger. De er gode på gjennombrudd, også har de Peter Nielsen på høyre back, som er smart og god på å spille ballen, oppsummerer Patriksson.

Christoffer er meget optimistisk på Haslums vegne og tipper solid seier til hjemmelaget.

– Det blir krig bare, krig i 60 minutter også kommer vi til å slå de til slutt. Vi vinner med 10 mål, slår  Christoffer Brännberger fast.

STIF-gutt

Det er ikke bare eks-Runarspillere i stallen. På laget er også Magnus Søndenå, en tidligere STIF-gutt. Rivaliseringen mellom Runar og Sandefjord har vart i en årrekke og Søndenå sier til Sandefjords Blad at han håper Runar rykker ned.

Kampen starter 18:00, vi sees!