Deilig seier på Stord – Haslum

Deilig seier på Stord

Etter en lang reise til Stord søndag, var det deilig å kunne dra hjem med seier

Haslum fikk en god start på kampen og skaffet seg en liten luke på tre mål før halvspilt førsteomgang. Hjemmelaget kom tilbake og hentet inn ledelsen, det var likt på måltavla fem minutter før pause. Til pause var det Stord som var i ledelse 12-11.

Haslum klarte ikke å dra i fra i begynnelsen av andre omgang og lagene fulgte hverandre tett frem til de siste ti minuttene av kampen. For første gang i oppgjøret ledet Haslum med fire mål, Christoffer Brännberger satte inn Haslums 21 scoring, stillingen var 17-21. Stord kom på nytt tilbake i kampen og pustet Haslum i nakken på stillingen 20-21. Det var likevel bortelaget som klarte å dra seieren i land og vant til slutt 22-24.

Tom-Eirik Skarpsno var ikke altfor imponert over spillet i sin kommentar til Budstikka etter kampen, les mer på budstikka.no

Kampfakta
Stord – Haslum, Fitjarhallen
Resultat: 22-24(12-11)
Utvisninger: Stord 3 2 min, Haslum 2 x 2 min
Dommere: Torbjørn Iversen og Øystein Aam

Stord
Jesper Traberg 6, Christian Spanne 5, Bostjan Kavas 5, Inge Aas Eriksen 2, Rasmus Wegman 2, Henrik Knudsen 2, Ingemar Olsson, Oscar Kihlstedt, Lars Sørensen, Mikael Søgaard, Thor Egil Vaage, Morten Christensen, Thomas Aagaard.

HaslumErlend Mamelund 7, August Baskår Pedersen 6, Magnus Søndenå 3, Håvard Bjørnskau Johannesen 3, Simen Nicolay Schønningsen 2, Christoffer Brännberger 2, Edvard Bjerkengen Sandvik 1, Sander Andreassen Øverjordet, Vegard Sørlie Tennfjord, Jakob Gjøen, Jonathan Bjørnskau Berens, Joakim Patriksson, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.