Velkommen til semifinale i Cupen – Haslum

Velkommen til semifinale i Cupen

Vi drømmer om ny cupfinale i Spektrum, siste hinder er semifinalen mot Bodø onsdag kveld.

Cupfinale i Oslo Spektrum lille nyttårsaften, et av sesongens høydepunkt! Vi har vært der fem ganger tidligere og har utrolig lyst til å oppleve stemningen igjen. Siden 2003 har det blitt tre NM-titler av fem mulige, nå håper vi på en ny mulighet.

Først er det semifinale mot Bodø, vi skal gjøre alt for å sikre seier og cupfinale. Vi har jobbet en del med det kollektive angrepsspillet den siste tiden og håper det gir fremgang. Forsvarsspillet har vært jevnt bra, så hvis vi får opp kontra og uttellingen på skuddene, er sjansen stor for at vi gjør en god kamp. Bodø skal være gode for å slå oss!

Vi må stoppe Bodøs mest sentrale spillere, skal vi vinne denne semifinalen. Det blir oppgjør mellom de to tidligere landslagsveteranene Erlend Mamelund og Børge Lund, som vi håper Erlend går seirende ut av. Bodø er gode bakover og har en av ligaens beste målvakter i Joachim Christensen. I tillegg med profiler som nevnte Børge Lund, Binai Aziz, Stig Tore Moen Nilsen og Endre Langaas på laget, er Bodø langt fra noen enkel semifinalemotstander.

For de som har fulgt med på Haslum på sosiale medier den siste tiden, er det tydelig at stemningen er god i laget og at det er et heltent Haslum som vil til cupfinale!

Nå håper vi alle møter opp i Nadderudhallen og støtter oss på veien mot ny cupfinale, kampen starter kl. 19:00!

Vi sees!