Ingen cupfinale for Haslum – Haslum

Ingen cupfinale for Haslum

Bodø tok seg til sin første cupfinale etter storseier over Haslum i Nadderudhallen

Det var lite som stemte for Haslum i cupens semifinale onsdag. Bodø tok kommandoen fra start og skaffet seg en fem-målsledelse allerede etter tolv minutter. Til pause hadde ledelsen økt ytterligere, mye takket være tolv mål fra bortelagets Stig Tore Moen Nilsen, stillingen var 14-22.

I andre omgang var det mye stang ut for Haslum og Bodø hadde full kontroll på kampen. Semifinalen endte til slutt med storseier til Bodø, 24-35. Vi gratulerer Bodø med historisk plass i cupfinalen!

Vi brenner en milliard sjanser, sa Erlend Mamelund til Budstikka etter kampen.

Kampfakta
Haslum-Bodø, Nadderudhallen
Resultat: 24-35(14-22)
Utvisninger: Haslum 3 x 2 min, Bodø 3 x 2 min
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad
Tilskuere: 600

Haslum
Anders Røe 6, Christoffer Brännberger 4, Simen Nicolay Schønningsen 3, Magnus Søndenå 3, Sebastian Barthold 2, Sander Øverjordet 2, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Erlend Mamelund 1, Håvard Bjørnskau Johannesen 1, Joakim Patriksson 1, Jakob Gjøen, Edvard Bjerkengen Sandvik, Jonathan Bjørnskau Berens, August Baskår Pedersen, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.

Bodø
Stig Tore Moen Nilsen 14, Binai Aziz 8, Endre Langaas 5, Børge Lund 3, Alexander Ørjevik Westby 2, Peter Dominic Grimstad 2, Magnus F. Kongestøl 1, Sander Thorbjørnsen, Øyvind Oskarsen, Henrik S Bettum, Erlend Sund, Jakob Heian Ringdal, Håkon André Pettersen, Joachim Søholm Christensen.