Nytt lokaloppgjør! – Haslum

Nytt lokaloppgjør!

Etter forrige ukes seier over Drammen, er det klart for nok et lokaloppgjør

Full tropp
Haslum stiller med full tropp mot BSK og er godt forberedt til en tøff bortekamp i Oppsal Arena.

– Vi har hatt litt sykdom på Sander Øverjordet, ellers er vi fulltallige. Vi har forberedt oss på vanlig måte mandag og tirsdag, så vi er klare vi! Nå har vi sett video av oss selv mot Drammen og BSK mot Nøtterøy og vi har en plan, så gjenstår det å se om vi klarer å gjennomføre den, fortalte Tom-Eirik Skarpsno.

Hvordan skal Bækkelaget slås?
Planen er klar, vi håper Haslum fortsetter med den positive utviklingen som har vært den siste tiden.

– Først og fremst må vi være gode selv og komme opp i nivået forsvarsmessig. Vi har hatt bra målvaktsspill den siste tiden, forhåpentligvis klarer vi å få et bra forsvar og noen kontringer. Det handler om å komme opp på det nivået vi kan. Vi vet litt fra i fjor hva som funket og hva som ikke funket, det har vi prøvd å ta lærdom av. Summa summarum, spiller Haslum godt må Bækkelaget spille veldig godt skal de slå oss, sier Tom-Eirik.

God flyt
Sesongen startet med bortetap mot Fyllingen, etter det har det blitt seiere til Haslum. Treneren er godt fornøyd med utviklingen laget har vist.

– Vi spiller stadig vekk bedre og bedre. I starten var det bruddvis veldig bra og veldig dårlig, nå er det litt mer på det jevne. Jeg føler at vi er i en god flyt, avslutter Haslum-treneren.

Vi håper mange har tenkt å ta turen til Oppsal Arena og heie gutta til nok en seier.

Møt opp, kampen starter 19:00!