G20 videre til semifinale i NM – Haslum
Foto: @haslumhk på Instagram

G20 videre til semifinale i NM

Haslums G20 er igjen klare for semifinale i cupen, de regjerende mesterene hadde full kontroll på Follo på hjemmebane i onsdagens kvartfinale.

Tidligere Follo-målvakt Håvard Åsheim ble intervjuet av Østlandets Blad etter kampen, se Håvards oppsummering av kampen!

Kampfakta
Haslum G20 – Follo G20, Haslumhallen
Resultat: 27-18 (14-10)
Utvisninger: Haslum 1×2, Follo 3×2
Dommere: Ismet Kvakic og Tommy André Eriksen

Haslum
August Baskår Pedersen 9 (4), Sander Andreassen Øverjordet 6, Vegard Sørlie Tennfjord 3, Simen Schønningsen 3, Nikolai Tveter Strickland 2, Simon Nyløkken 2, Nicholas Scheel 1, Håvard Bjørnskau Johannesen 1, Daniel Fallahinejad, Markus Strømseth, Knut Nikolai F. Mehl, Jonathan Bjørnskau Berens, Edvard Bjerkengen Sandvik, Håvard Åsheim.

Follo
Oskar Olafsson 6, Benjamin Hallgren 3 (1), Thomas Solstad 2, Magnus Ramos 2, Benjamin Herseth 2, Aksel Horgen 1, Henrik Bielenberg 1, Jack Tholin, Kasper H. Thorsen 1, Kristoffer Johannessen, Wilhelm Skogly, Eirik B. Fossnes, Kristoffer Jakobsen, Mathias Johansen.