Haslum sterkest i nabokampen – Haslum

Haslum sterkest i nabokampen

Det var klasseforskjell på lagene i Nadderudhallen onsdag.

Drammen kom best i gang og ledet 3-6 ti minutter ut i omgangen, før Haslum fikk opp tempoet og tok kontroll på kampen. Hjemmelaget vant resten av omgangen 13-3 og gikk til pause med solid ledelse på stillingen 15-9.

Ledelsen økte på i starten av andre omgang og før halvspilt omgang ledet Haslum 23-12 etter scoring av Edvard Bjerkengen Sandvik. Resten av kampen var det Drammen som førte, når mange av unggutta fikk prøve seg. Gjestene var likevel ikke i nærheten av å ta poengene, selv om det kun ble to-målsseier til slutt. Kampen endte 28-26.

– Vi er klart best i 45 minutter, også slipper vi til noen av de yngre gutta, og da sliter vi litt, men det er forventet, sa Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka etter kampen.