Seier over Nøtterøy i Rosa Sløyfe-kampen – Haslum

Seier over Nøtterøy i Rosa Sløyfe-kampen

Det ble hyggelig seier over Nøtterøy i søndagens hjemmekamp, samtidig som draktauksjonen samlet inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Det var rosa ramme rundt kampen mot Nøtterøy i Nadderudhallen søndag. Haslum spilte i rosa drakter for anledningen og mange publikummere hadde fulgt oppfordringen om å kle seg i rosa til kampen.

På banen fulgte lagene hverandre jevnt de første tolv minuttene av kampen, før Sebastian Barthold og Magnus Søndenå scoret seks mål på rad og sørget for at Haslum ledet 13-8. Ledelsen holdt frem til pause, lagene gikk i garderoben på stillingen 17-12.

I andre omgang fikk flere unggutter prøve seg. Simen Schønningsen kom inn og scoret tre mål på høyrebacken og Sander Øverjordet noterte seg med to scoringer, Haslum ledet på det meste med ti mål, 27-17. Nøtterøy tok litt innpå de siste ti minuttene, men hjemmelaget kunne fortjent juble for to nye poeng. Haslum vant til slutt 31-26.

Stabilt bra
Tom-Eirik Skarpsno var meget godt førnøyd med Haslums prestasjoner etter kampen.
– Vi spiller stabilt bra i dag, vi er gode i kontra, Trond Tjemsland står godt i mål og forsvaret er bra!

– Det er gøy at det kom mange og at det var god oppslutning både rundt kampen og arbeidet for brystkreftaksjonen, sa Tom-Eirik til Budstikka.

Draktauksjon
Draktauksjonen til inntekt for Rosa Sløyfe ble en suksess, takk til alle som har bydd på drakter den siste uken! Til sammen samlet auksjonen inn 55 000! Budene ble oppdatert under kampen og vinnerbudene kan du se på haslumhk.no.

I tillegg til Haslums draktauksjon, hadde Stabæk draktauksjon med tre drakter, vi har innsamlingsaksjon på kreftforeningens nettsider og det var loddsalg under begge kampene. Vi kommer tilbake med sum innsamlet på alle aktivitetene snarlig.

Kreftforeningen var også til stede med stand i Nadderudhallen under begge kampene og stilte i tillegg opp med bestemannspremier til alle fire lagene.