Seier over Lillestrøm – Haslum

Seier over Lillestrøm

Selv om Haslum hadde godt tak på Lillestrøm fra starten på kampen, gjorde flere bomskudd og feil til at hjemmelaget fortsatt hang med til pause, på stillingen 11-14.

I andre omgang satt forsvaret bedre, det ble færre bom og ledelsen økte ytterligere. Første halvdel av andre omgang vant Haslum 10-2 og ledelsen var komfortabel. På det meste ledet gjestene med ti mål, 17-27, kampen endte til slutt med nimålsseier til Haslum, 21-30.

Tom-Eirik Skarpsno var tydelig misfornøyd med den første omgangen og ga spillerene klar beskjed i garderoben i pausen.
– 4 poeng av seks mulige er en ok start på sesongen, men vi varierer fortsatt veldig. Trond Tjemsland og Christoffer Brännberger gjør en god kamp i dag, i tillegg til at vi fikk brukt Simen Schønningsen og Sander Andreassen Øverjordet mye, oppsummerte Tom-Eirik.