Storseier over Hasselt – Haslum
Håvard Åsheim

Storseier over Hasselt

Haslum tok kommandoen fra start og vant overbevisende over Hasselt.

Etter en knallstart gikk Haslum opp i en tremåls-ledelse før det hadde gått tre minutter. Hasselt hengte seg på en liten periode, men Haslum hadde taket på kampen og dro i fra. Håvard Åsheim sto godt i mål og Erlend Mamelund banket inn mål, til pause var stillingen 8-17.

I andre omgang fortsatte Haslum med storspill og økte ledelsen ytterligere, etter ti minutter var stillingen 13-24. Halvveis i omgangen fikk unggutta prøve seg, uten at seieren ble truet av den grunn. Ledelsen holdt kampen ut, selv om Hasselt tok litt innpå på slutten, kampen endte 26-35.

Kampfakta
Hubo Initia Hasselt – Haslum HK, Sporthal Alverberg, Hasselt, Belgia
Resultat: 26-35(8-17)
Utvisninger: Hasselt 4 x 2 min+rødt kort, Haslum 5 x 2 min
Dommere: Radojko Brkic og Andrei Jusufhodzic, Østerrike

Haslums målscorere:
Joakim Patriksson 5, Magnus Søndenå 5, Sebastian Barthold 5, Erlend Mamelund 4, Christoffer Brännberger 3, Håvard Bjørnskau Johannesen 3, Jonathan Berens 2, August Pedersen 2, Anders Røe 2, Simen Schønningsen 1, Jakob Gjøen 1, Edvard Bjerkengen Sandvik 1, Vegard Sørlie Tennfjord 1.