Kamp om tredjeplassen i kvalifiseringen – Haslum

Kamp om tredjeplassen i kvalifiseringen

Haslum møter arrangementsklubb Hasselt til kamp om tredjeplassen søndag ettermiddag.

Hasselt tapte lørdagens semifinale mot rumenske Constanta, nå er det Haslums tur til å møte de belgiske mesterne. På tribunen vil det være et entusiastisk hjemmepublikum mot 10 Haslum-supportere, så hjemmelaget har en liten fordel.

Hasselt holdt følge med Constanta til halvveis ut i andre omgang lørdag, da dro rumenerne fra og vant klart. Haslum har en god sjanse til å vinne kampen, men da må skuddstatistikken forbedres fra lørdagens kamp mot Besiktas, hvor det ble registrert 31 skuddbom, mange fra 6 meter.

Hubo Initia Hasselt
Hasselt er 13 ganger Belgiske mestere, kom til kvartfinale i Challenge Cup i sesongen 2012/2013 og har vært blandt de 32 siste lagene i Champions League åtte ganger.