Haslum ledet hele kampen og gikk seirende ut av den første duellen mot erkerival Elverum denne sesongen. Favorittstempelet før sesongstart blir likevel værende igjen på Elverum, i følge Tom-Eirik Skarpsno i en video med Østlendingen.

Sander Andreassen Øverjordet, Joakim Patriksson og Magnus Søndenå fikk mye ros av TV2-kommentatorene etter kampslutt og det var mye som stemte for Haslum i den andre treningskampen i sesongoppkjøringen.

Selv med Erlend Mamelund, Håvard Bjørnskau Johannesen, Christoffer Brännberger og Trond Tjemsland på benken, ledet Haslum med tre mål til pause, 16-13. I andre omgang var ledelsen på det meste oppe i fem mål og Haslum holdt Elverum på avstand til kampslutt, kampen endte 36-32.

Se bilder fra kampen på ostlendingen.no

Neste post på programmet er Grimsrud Cup i Halden, 22-24 august, hvor motstanderene i Haslums pulje er Elverum og de svenske mesterne Alingsås, mens den andre puljen består av Bækkelaget, Fyllingen og nyopprykkede Halden.