Seier over Elverum på Tynset – Haslum

Seier over Elverum på Tynset

Haslum ledet hele kampen og gikk seirende ut av den første duellen mot erkerival Elverum denne sesongen. Favorittstempelet før sesongstart blir likevel værende igjen på Elverum, i følge Tom-Eirik Skarpsno i en video med Østlendingen.

Sander Andreassen Øverjordet, Joakim Patriksson og Magnus Søndenå fikk mye ros av TV2-kommentatorene etter kampslutt og det var mye som stemte for Haslum i den andre treningskampen i sesongoppkjøringen.

Selv med Erlend Mamelund, Håvard Bjørnskau Johannesen, Christoffer Brännberger og Trond Tjemsland på benken, ledet Haslum med tre mål til pause, 16-13. I andre omgang var ledelsen på det meste oppe i fem mål og Haslum holdt Elverum på avstand til kampslutt, kampen endte 36-32.

Se bilder fra kampen på ostlendingen.no

Neste post på programmet er Grimsrud Cup i Halden, 22-24 august, hvor motstanderene i Haslums pulje er Elverum og de svenske mesterne Alingsås, mens den andre puljen består av Bækkelaget, Fyllingen og nyopprykkede Halden.