Mye på programmet fremover – Haslum
Magnus Søndenå, Knut Mehl, Joakim Patriksson, Håvard Åsheim og Simen Schønningsen.

Mye på programmet fremover

Ferien er over for Haslumgutta og det er høyt aktivitetsnivå i tiden som kommer.

Nye spillere er godt på plass og den nye troppen har tatt fatt på oppkjøringen til neste sesong. Før sommerferien tok gutta turen til Skjåk og det ble arrangert Håndballskole for 75 unge, lokale håndballspillere. Nå er treningen i gang og allerede til uken braker det løs med turnering for gutta. Da går turen til Tynset, hvor det venter tøffe kamper mot Tyske Tusem Essen og Elverum. Kampen mellom Elverum og Haslum 10. august vises også på TV2 Sportskanalen, sendingen starter 1655.

Etter en treningsuke i Bærum er det ny turnering 22-24 august, denne gangen i Halden og det er høyt nivå på denne turneringen også. I Haslums pulje finner vi Elverum, Haslum og de svenske mesterne Alingsås, mens den andre puljen består av Bækkelaget, Fyllingen og nyopprykkede Halden.

I årets Haslumcup 29-31. august arrangeres det også i år en egen pulje for Herrer Senior, hvor vi møter Bækkelaget, Drammen og Kolstad. Les mer om Haslumcup!

Champions League-kvalifisering

Nå er det endelig avgjort at kvalifiseringen til årets Champions League skal arrangeres i Hasselt i Belgia. Haslum møter tyrkiske Besiktas i semifinale og vinner av semifinale mellom Constanta(Romania) og Hasselt(Belgia) i en eventuell finale. Kvalifiseringen forgår i helgen 6. og 7. september.

Så blir det endelig avkast i serien, første motstander er FyllingenBergen i Bergen, 14. september.

Troppen er klar
Alle de nye spillerne er på plass og årets tropp er komplett, foruten noen spillere på landslagssamling. Troppen for sesongen 2014/2015 består av følgende spillere:

Målvakter: Trond Tjemsland, Håvard Åsheim (hentet fra Follo)

Kantspillere: August Pedersen, Sebastian Barthold, Magnus Søndenå (hentet fra Follo), Jakob Gjøen (opprinnelig Haslumgutt som har spilt to sesonger i Nøtterøy), Petter Skarpnes.

Linjespillere: Vegard Tennfjord, Christoffer Brännberger (hentet fra Runar), Knut Mehl (hentet fra egen stall), usikkerhet med Einar R. Koren

Bakspillere: Erlend Mamleund, Anders Røe, Håvard Johannesen, Sander Øverjordet, Simen Schønningsen (hentet fra Fjellhammer), Joakim Patriksson (hentet fra Follo), Jonathan Berens, Edvard Sandvik.

Magnus Søndenå, Joakim Patriksson og Christoffer Brännberger.