Fantastisk helg i Skjåk – Haslum

Fantastisk helg i Skjåk

Tom-Eirik har oppsummert helgen.

19 gutter og 5 ledere dro oppover til Skjåk torsdag morgen. Ekstra hyggelig var det at Petter Andersen og Terje Halvorsen hadde tid og anledning til å bli med oppover. 35 mil fra Bærum til Skjåk går ca på 5,5 time.

Torsdag ikke lenge etter at bilene var parkert ble reiseantrekket byttet med treningstøy.
I tradisjon tro skaa vi opp «Flekkerhøe» et motbakke (fjell) som fra Skjåkhallen til toppen er ca 3,5 km langt. Stigningsforskjell 700m. Disse kommer på slutten dvs ca 2 km rett opp. Gutta løp, lederne gikk opp!
Stort forskjell på hvor bra de løper opp fjellet, men topp innsats fra alle. Innkvartering på Skjåk turistheim, i helt ok hytter.

Fredag etter frokost, ble gutta kjørt til opplevelsessenteret for å prøve våtdrakter som skulle i bruk seinere på dagen. Deretter ble vi kjørt inn på fjellet, for en fjelltur. Gange i fint terreng ca 2 timer. Stoppet i en liten foss, der gutta skulle rappellere ned en juv/fjellvegg på 50 meter. Vanskelig for noen, lett for andre. (Anders Røe turte ikke denne gangen og du kan se på videoen vedlagt at det er god stemning for det). Gutta fortsatte ned elva med «juving», før dagen ble avsluttet med trening og oppvisningskamp for de lokale håndballinteresserte i skjåk.

Lørdag, håndballskole med 40 unger fra Skjåk og omegn. Halvparten av laget stod for gjennomføring av håndballskole og halvparten kjørte «Go-kart» så byttet de etter pause. Sjelden har vel en håndballskole hatt flere instruktører per hode enn her.
Lørdag kveld var vi invitert på grillfest hos familien til «Skjåk» vår fysio Erlend Aurmo. Det ble veldig bra og sosialt samvær fram til ca midnatt.

Søndag, gjennomføring og avslutning av håndballskole, før hjemreise.

Generelt vil jeg si at det har vært en superbra helg med veldig bra utbytte for oss. En virkelig stor takk til Skjåk IL og lokalsamfunnet som setter så stor pris på at vi dukker opp hos dem. De legger virkelig forholdene til rette for oss. Og de er veldig fornøyde med hvordan vi gjennomfører håndballskolen for dem. De har alt spurt oss, når passer det neste år?
En slik tur danner virkelig grunnlaget for det sosiale i laget, og de 5 helt nye har sklidd inn på en særdeles god måte. Snakket med både nye og gamle fjes og alle er så fornøyde og mener det har vært en super tur.

Til høsten kommer Skjåk nedover til Haslum Cup med J14 og J16 da er det vår tur til å vise fram gjestfriheten vår 🙂

Hilsen en fornøyd og blid trener.