Haslum på treningsleir i Skjåk – Haslum

Haslum på treningsleir i Skjåk

På programmet står rappelering, fjelltur og håndballskole for Haslumgutta.

Fredag tok gutta turen til Aursjøen, hvor de har vært på fjelltur med rappelering. Bilder fra turen finner du på Haslums facebookside!

Lørdag og søndag står håndballskole på programmet, men det er også tid for litt fart og konkurranse med Go-kart-kjøring for hele gjengen.

Haslum er godt i gang med treningen til neste sesong og etter sommerferien er det full fart med bl.a. turnering i Tynset på programmet, med Elverum og Tyske Tusem Essen som motstandere.  Før det blir sommerferie på Haslum, arrangeres det Håndballskole i Haslumhallen og Gjønneshallen. Hele 40 gutter og 35 jenter er påmeldt og Haslum seniorer og G18 stiller opp hele uken for å spre håndballentusiasme blant en gjeng med unge talenter.