Håvard Mamelund inn i trenerteamet til Haslum HK – Haslum
Foto: Norsk Topphåndball

Håvard Mamelund inn i trenerteamet til Haslum HK

Håvard har de siste 5 sesongene hatt ansvaret for naboklubben Stabæk, og deres elitelag på kvinnesiden.

Håvard har lang fartstid bak seg i bærumshåndballen, og ikke minst som tidligere spiller og kaptein på Haslum HK, der han blant annet ”ledet ” Haslum til kongepokal i 2004.

–       Dette er strålende nyheter for Haslum.  Håvard er en svært kompetent trener og med lang fartstid i både Haslum og nærmiljøet, han vet hva vi har drevet med og står for.  Jeg er helt sikker på at han vil tilføre oss mye kunnskap og noen nye tanker, sier Tom-Eirik Skarpsno

Med en komplett stall, og trenerteam på plass, ser Haslum lyst på framtiden.  Klubben har ambisjoner om å ligge i toppen av norsk håndball og kjempe om de edleste titlene.  Samtidig har vi relativt mange nye fjes på neste sesongs lag, så det blir ekstra spennende å se hvordan denne gjengen ser ut i framtida.

–       Jeg har et stort engasjement for håndballen fortsatt og gleder meg til å ta fatt på treneropgaven i Haslum.  Dette er klubben jeg opplevde mye morsomt med i min spillkarriere, og nå er jeg tilbake som trener. Det gleder jeg meg veldig til å være en del av, sier Håvard.

Gutta og trenerne er godt i gang med oppkjøringen til sesongen 2014/15.  Mye fysisk trening som skal danne grunnlaget for en lang og forhåpentligvis god sesong.

Vi ønsker Håvard Mamelund velkommen på laget.

 

Kontaktpersoner:

Tom-Eirik Skarpsno 97123212

Håvard Mamelund 97546655