Vår siste nye spiller – Joakim Patriksson – Haslum

Vår siste nye spiller – Joakim Patriksson

Da var den siste brikken i Haslumpuslespillet for kommende sesong lagt. Bildet er fylt opp og vi er klare for å ta fatt på en ny og spennende sesong når den tid kommer.

Joakim er 28 år og har spilt Postenliga for klubbene Herulf, Runar og nå sist Follo HK. Han var toppscorer for Follo denne sesongen med sine 108 spillemål. Haslum HK er svært fornøyde med å få ”erstattet” Sander som flytter til Danmark til sommeren, med Joakim.

De er to veldig forskjellige typer på banen, men vi tror at vi skal klare å få bruk for Joakims gode ferdigheter også i Haslum. Han er først og fremst en svært dyktig kontringsspiller, og sannsynligvis en av de beste i serien på nettopp dette. Men han er også en bra halvdistansespiller som er kjapp i beina og med ett bra skudd.

Vi gleder oss til å se han i nettopp Haslumtrøya sammen med alle de andre Haslumgutta.

Vi vil om kort til på hjemmesiden også presentere alle våre nye spillere, også de fra egen juniorstall som kanskje ikke er så kjente.

Haslum HK ønsker Joakim og de andre nye for kommende sesong, velkommen til Bærum og Haslum HK.