Revansje mot Runar – Haslum
RUTINERT: For ellevte året på rad, er Trond Tjemsland en del av Haslum-troppen.

Revansje mot Runar

Etter surt ettmålstap i Sandefjord i påsken, snudde det til seier i onsdagens oppgjør i Nadderudhallen.

Haslum hadde godt tak på Runar i returoppgjøret og tok ledelsen fra start. Sander Sagosen ledet ann i første omgang med seks scoringer  og var sterk bidragsyter til at Haslum gikk til pause med ledelse, 18-15.

Hjemmelaget var på det meste oppe i fem-målsledelse i andre omgang og klarte å holde på forspranget ut kampen, Haslum vant til slutt 30-27.

Uavgjort på Vestlandet
I onsdagens andre kamp møttes Fyllingen og Stord, disse to lagene har nå spilt uavgjort i to kamper. Det betyr at Haslum fortsatt har mulighet til å nå semifinale med seier i de to neste kampene,  ingenting er avgjort enda. Slik ser tabellen ut med to kamper igjen å spille:

Nr Lag Kamper V U T Målforskjell Poeng
1. Stord Elite 4 2 2 0 125 112 6
2. FyllingenBergen 4 2 2 0 125 114 6
3. Haslum HK 4 1 0 3 115 121 2
4. Runar Sandefjord 4 1 0 3 109 127 2

Vinn 1 års abonnement på TV2 Sumo
Hvem var best i kampen? Stem på din favoritt på Håndballbørsen og vær med i trekningen av  et års abonnement på TV2 Sumo GULL, husk å stem innen torsdag kl. 18:00!