Sander Sagosen forlater Haslum HK – Haslum
UTE I LANG TID: Sander Andreassen.

Sander Sagosen forlater Haslum HK

Han har vært med på å bidra til å spille seriegullet tilbake til Bærum etter et år i Elverum. Sander har skrevet an avtale med Aalborg Håndbold, og vil være spilleklar for den danske klubben 01.07.14

 – Jeg er veldig glad for den tiden jeg har hatt i Haslum. Jeg har lært utrolig mye dette året og har ikke angret ett sekund på at jeg tok steget til Bærum. Seriegullet er det største jeg har opplevd på en norsk håndballbane. Det var et stort steg fra Kolstad for et år siden, men jeg føler meg klar til nye utfordringer. Aalborg er en fin by og har et spennende lag i utvikling. Viktig for meg er å komme til en klubb med en trener som tror på meg, og en klubb som vil noe, dessuten er den danske ligaen veldig god, sier en fornøyd Sander Sagosen.

Haslum spiller fortiden sluttspill, og Sander vil i Erlend Mamelunds skadefravær være en sentral brikke på slutten av sesongen for Haslum.

– Sander er utvilsomt et av de største talentene norsk håndball har sett siste årene. Det er bare tidsspørsmål før han dominerer både det norske herrelandslaget og europeisk håndball. Gi gutten noen år til så kan han bli en svært god internasjonal spiller. Jeg skulle gjerne ha spilt med Sander enda ett år, men ønsker han alt godt og masse lykke til også i den danske ligaen, sier en nyoperert Erlend Mamelund.

Sander laget 102 mål for Haslum i sin debutsesong i Postenligaen. Det gir et snitt på 5,2 mål per kamp. Sander gjorde også sakene sine bra i EM i Danmark i januar, noe som gjorde at interessen rundt omkring i Europa blusset opp.

– Sander er en spesiell gutt, med mange gode egenskaper. Ikke bare er en en ener på banen, men han er en utrolig moden og og flott gutt. Dette kommer godt med når han skal ta enda et steg videre fra Haslum til Aalborg. Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å gå gutten svært godt i framtiden også. Vi i Haslum er stolte over at vi nok engang får en spiller ut i en stor liga. Det viser at vi jobber godt og tar vare på talentene våres på en god måte. Sander har selvsagt mye av æren for at vi tok seriegull i år, og jeg ser tilbake på årets sesong med stor tilfredshet, både for laget og Sander. Jeg kommer til å følge med gutten som en smed videre, sier Tom-Eirik Skarpsno.

Haslum HK vil benytte anledning til å ønske Sander lykke til i ny klubb kommende sesong.

Kontaktpersoner Haslum HK:
Hovedtrener:
Tom-Eirik Skarpsno 97123212