Tap mot Fyllingen – Haslum

Tap mot Fyllingen

Den første kvartfinalekampen i sluttspillet endte med tap i Bergen.

Tom-Eirik Skarpsno lot de unge få kamptrening med tanke på neste sesong, mot Fyllingen holdt det dessverre ikke til seier. Lagene fulgte hverandre tett i store deler av første omgang og byttet på å være i ledelsen. De siste fem minuttene av omgangen dro Fyllingen litt i fra og skaffet seg en tremålsledelse til pause, 18-15.

Fyllingen kom best i gang etter pause og økte ledelsen ytterligere, på det meste ledet hjemmelaget med ni mål. De siste ti minuttene av kampen tok Haslum innpå, men var aldri i nærheten av å hente inn ledelsen, kampen endte 32-26.

– Vi rullerte veldig på laget mot Fyllingen, sa Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka etter kampen.

Her er situasjonen TV2 husker best fra kampen.

Haslum-Stord i Nadderudhallen
Neste kamp for Haslum er mot Stord i Nadderudhallen søndag 13. april, kampstart er 1600!

Dato Tid Hjemmelag Bortelag Bane
13/4/14 1600 Haslum HK Stord Elite Nadderudhallen
16/4/14 1900 Runar Sandefjord Haslum HK Runarhallen 1
23/4/14 1900 Haslum HK Runar Sandefjord Nadderudhallen
30/4/14 1930 Stord Elite Haslum HK Stordhallen Nye
4/5/14 1900 Haslum HK FyllingenBergen Nadderudhallen

Kampfakta
FyllingenBergen – Haslum, Framohallen
Resultat: 32-26(18-15)
Utvisninger: Haslum 2 x 2 min
Tilskuere: 289
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas

FyllingenBergen
Kristian Bjørnsen 8, Tore André Lunde (BB) 7, Preben Rasmussen 5, Eivind Tangen 5, Iben René Hvidsten 3, Harald Reinkind 2, Erik Skifjeld Alm 1, Pål Kalvenes 1, Erik Bjørnsen, Eirik Engelsen, Henrik Frantzen Gjerstad, Fredrik Mossestad, August Elmberg.

Haslum
Sander Sagosen 7, Einar Riegelhuth Koren 5, Anders Røe 5, Sebastian Barthold  2, Edvard Bjerkengen Sandvik 2, Håvard Bjørnskau Johannesen 2, August Baskår Pedersen 1, Thomas Kristensen 1, Sander Andreassen Øverjordet 1, Vegard Sørlie Tennfjord, Jonathan Bjørnskau Berens, Nicholas Scheel, Besard Hakaj, Kristijan Jurisic, Trond Tjemsland.