Christoffer Brännberger klar for Haslum HK – Haslum
Foto: Runar Sandefjord

Christoffer Brännberger klar for Haslum HK

Den 200 cm høye og 105 kg tunge linjespilleren kommer fra spill i Runar denne sesongen og Haslum møter nettopp Runar i 2 sluttspillerkamper.

Han kom fra Skånela rett utenfor Stockholm. Han har også noen sesonger bak seg i klubben Capoerio Tumba. 

 – Jeg er superfornøyd med at Christoffer skal spille for Haslum neste sesong. Å ha en god linje – og forsvarsspiller er helt vesentlig for å holde seg som ett topplag. Og vi har store ambisjoner om å holde oss på toppen, sier trener Tom-Eirik Skarpsno

Etter at Besard Hakaj valgte dansk håndball, har Haslum sett seg rundt om etter linjespiller, og valget falt til slutt på Christoffer. Han vil fylle hullet etter Besard og med to års perspektiv har vi sikret oss et solid fundament for framtiden.

– At Haslum ble mestere denne sesongen og skal spille i Europa neste år var noe som trigget meg ekstra, og var til slutt med på å avgjøre at jeg valgte Haslum. Jeg trives utrolig bra i Norge, og ser fram imot å komme til Bærum og Haslum fra juni av. Mine ambisjoner er store og jeg er sikker på at Haslum er et bra sted for meg til å utvikle meg videre. Og Haslum skal få merke min innstilling når vi møtes i sluttspillet, sier Brännberger.

Haslum skal i gang med sluttspillet denne uken. Fyllingen i Bergen står på menyen allerede til onsdag. Stord gjester Nadderudhallen kommende søndag, før vi har Runar på bortebanen i påskeuka. Det blir spennende å se om klubben klarer å følge opp seriefinalen mot Elverum.

 

Kontaktpersoner Haslum HK:
Hovedtrener:
Tom-Eirik Skarpsno 97123212
Spiller:
Christoffer Brännberger 45517978