Neste års tropp tar form for Haslum HK – Haslum

Neste års tropp tar form for Haslum HK

Det er i gledesrusen etter seriemesterskapet hyggelig å kunne meddele at Haslum HKs tropp for kommende sesong begynner å ta form.

Vi er veldig glade for å kunne presentere ny spiller som er klare for Haslum fra 01. juni av.
Håvard er målvakt og har vært på aldersbestemte landslag siden han var 16. Han har også rukket å få med seg noen samlinger med rekruttlandslaget til Norge.
Han er i tillegg med i ”Rio-prosjektet” til Norges Håndballforbund.

– Håvard en en spennende spiller som jeg kjenner godt fra min tid som trener for LM94. Han er en av landets mest lovende målvakter og er blant norges beste til å sette i gang spillet. Vi har troen på at han passer godt inn i vår spillestil og kan danne et god solid målvaktsduo med Trond Tjemsland, sier Tom-Eirik Skarpsno

Håvard har spilt i Follo HK siste 2 sesongene, men er opprinnelig Langhusgutt.

– Jeg gleder meg til å spille for seriemesterne til høsten av. Jeg er sikker på at dette klubbvalget vil være med på å videreutvikle meg som spiller. Samtidig vil jeg vinne noe i Norge. Det var ekstra lett å velg Haslum siden jeg kjenner så mange fra juniorlandslaget, avslutter Håvard.

Vi gleder oss nå til sluttspillet og ikke minst kommende sesong, og ønsker med det Håvard velkommen til Haslum HK.

Håvard Åsheim 90806834
Tom-Eirik Skarpsno 97123212