Magnus Søndenå for Haslum HK – Haslum

Magnus Søndenå for Haslum HK

Magnus er opprinnelig fra Sandefjord og er STIFgutt.

Studier på NIH har ført han til Oslo og han har de to siste sesongene spilt for Fjellhammer (1.div) og Follo. Han har scoret 95 mål i årets liga, og vært en av Follos beste spillere i år.

– Haslum er en spennende klubb med gode tradisjoner, som passer meg bra nå. Jeg gleder meg til å komme i gang. Det er også en fordel at klubben ligge så nære Oslo med tanke på studiene mine, sier Magnus.

Magnus er ”fast” inventar på Norges rekruttlandslag og er en gutt med store ambisjoner, som kan bekle flere posisjoner på banen. Som en kuriositet kan vi nevne at han skyter med begge armer.

– Magnus er en flott spiller med en herlig personlighet og ambisjonsnivå. Han er først og fremst tiltenkt en rolle som kantspiller hos oss, men det er ingen ulempe at han kan flere saker. Vi kjenner han godt fra tidligere ettersom han trente littmed oss når han pendlet i STIFdrakten, sier Tom-Eirik Skarpsno

Haslums kommende tropp begynner å ta form og vi håper at vi skal holde oss i toppen også neste sesong. Det har vi knallharde ambisjoner om.

Kontaktpersoner:
Magnus Søndenå 48274159
Tom-Eirik Skarpsno 97123212