Gulldrømmen lever videre! – Haslum

Gulldrømmen lever videre!

Nå blir det gullfinale i Nadderudhallen.

Både Haslum og Elverum leverte mot Nøtterøy og Runar. Elverum vant med knapp margin, mens Haslum kjempet seg til en sterk seier på bortebane.

Haslum måtte slite mot et hjemmelag med mye å spille for. Nøtterøy lå på kvalikkplass før kampen, men med mulighet til å spille seg opp til sluttspillplass.

Det ble en jevn førsteomgang i Nøtterøyhallen, hvor hjemmelaget kom best i gang. Det var først etter halvspilt omgang at Haslum utlignet og gikk opp i ledelsen. Rett før pause var det Nøtterøy som utlignet og lagene gikk til pause på stillingen 15-15.

Haslum åpnet andre omgang med et forykede tempo og i løpet av i underkant av tre minutter ledet Haslum med fem mål, 15-20. Hjemmelaget fikk opp farten etter en time-out og kom to mål bak, før Haslum på ny skaffet seg en femmålsledelse. De siste ti minuttene av kampen beholdt Haslum forspranget og vant til slutt 29-33.

GULLFINALE
Dermed blir det gullfinale onsdag 26. mars i Nadderudhallen. Haslum ligger et poeng bak Elverum på tabellen og trenger seier for å ta seriegullet. Elverum klarer seg med uavgjort, siden Haslum tapte på bortebane. Dette blir like spennende som vi fryktet!

Det blir fullt hus i Nadderudhallen denne onsdagen, husk å skaffe deg billett på forhånd. Les mer om forhåndskjøp av billetter her!

Kampfakta
Nøtterøy-Haslum, Nøtterøyhallen
Resultat: 29-33(15-15)
Utvisninger: Haslum 3 x 2min, Nøtterøy 4 x 2min
Dommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen
Tilskuere: 643

Nøtterøy
Fredrik Utengen 9, Petter Øverby 5, Simen Holm 4, Khaled Chentout 4, Kennie Boysen 3, Simen Fredriksen 2, Kristian Werner Nordby 2, Theodor Greger Jahnsen, Anders Rygh Grønlie, Jakob Gjøen, Trygve Trangerud, Michael Jonassen, Tarjei Hamborg, Kim Tajet Skaug, Vetle Meinich Nordeng, Hreidar Gudmundsson.

Haslum
Erlend Mamelund 9, Anders Røe (BB) 8, Sander Sagosen 5, Thomas Kristensen 4, Håvard Bjørnskau Johannesen 3, Einar Riegelhuth Koren 2, Sebastian Barthold 2, Vegard Sørlie Tennfjord, Sander Andreassen Øverjordet, Edvard Bjerkengen Sandvik, Jonathan Bjørnskau Berens, August Baskår Pedersen, Nicholas Scheel, Besard Hakaj, Trond Tjemsland, Kristijan Jurisic.