Skjebnekamp mot Nøtterøy – Haslum

Skjebnekamp mot Nøtterøy

Etter tap mot Bodø sist onsdag, liggger Haslum et poeng bak Elverum på tabellen.

Det betyr at Haslum trenger minst et poeng mot Nøtterøy for å få seriefinale hjemme mot Elverum onsdag 26. mars.

Nøtterøy spiller for å unngå kvalikkplass
Nøtterøy ligger på kvalikkplass med 15 poeng og kun et poeng opp til ØIF Arendal på 8. plass. Kun to poeng skiller Stord, Drammen, ØIF Arendal og Nøtterøy før onsdagens runde og kun to av disse får sluttspillplass. De åtte beste lagene i Postenligaen går videre til sluttspill.

Med seier over Haslum vil Nøtterøy kunne unngå kvalikkplassen og kunne være med å kjempe om åttendeplassen. Hjemmelaget har vært gode den siste tiden, med seier over Runar og Drammen i de to siste kampene.

Nøtterøy har alt å kjempe for, så dette blir ingen enkel oppgave!

Haslum hadde godt tak på vestfoldingene på hjemmebane før jul og vant 32-20. Håvard Bjørskau Johannesen spilte en strålende kamp for Haslum og ble kåret til banens beste spiller, vi håper på samme suksess i onsdagens oppgjør for unggutten.

Vi har stor tro på at Tom-Eirik Skarpsno har forberedt laget godt, denne kampen vinner vi!

Kampen spilles i Nøtterøyhallen onsdag 19. mars, kampstart er 20:00. Møt opp og gi oss din støtte, kampen kan også ses på TV2 Sumo eller følges på HåndballXtra på TV2 Sportskanalen.