Besard Hakaj forlater Haslum HK etter sesongen – Haslum

Besard Hakaj forlater Haslum HK etter sesongen

Det er med glede vi nok en gang «slipper» en lokal Haslumgutt ut i Europa. Denne gangen er det Besard Hakaj sin tur.

Den 114 kg tunge linjespilleren som opprinnelig er fra Asker har tråkket sine ungdomsben i Haslumhallen siden han var G15.

– «Jeg gleder meg veldig til få lov å spille i en større liga, sier Besard, og nå vil jeg gjøre det jeg kan for å vinne noe med Haslum», forteller Besard.

– Besard har virkelig fortjent sjansen, han er trent godt og har tatt steget opp bak vår bauta Einar R. Koren, sier Tom-Eirik. Makan til treningsiver og pågangsmot han har vist de siste 2 sesongene skal du lete lenge etter.

– Det Besard har gjort står det stor respekt av og det kan ALLE våre andre unge lovende spillere lære av, avslutter Tom-Eirik.

Les om hva Besard selv tenker om fremtiden på budstikka.no!

SønderjyskE henter norsk stregkæmpe
Sønderjyskes sjefstrener, Morten Henriksen, er full av lovord om sin nye «stregkæmpe», melder dansk TV2.

– Han er en ægte fightertype, der hver gang går på banen med en dejlig attitude som tydeligt viser, at han er parat til at gå igennem ild og vand for at få sejren i hus. Han er ligeledes en bevægelig spiller, som kan levere varen i det vigtige kontraspil.

Vi er både stole av og gleder oss på vegne av Besard og bruker anledningen til å ønske han masse lykke til i ny tilværelse i Danmark fra høsten av!