Haslum HK fremmer ikke protest – Haslum
Foto: Espen Hildrup

Haslum HK fremmer ikke protest

Dommerene havnet i en situasjon 30 sekunder før slutt som kunne virke avgjørende for kampresultatet.

Etter dialog med NHF og internt i Haslum HK, viser det seg at dommerne etter all sannsynlighet opptrer korrekt i situasjonen som oppstår med støy/piping og angivelig «kunstig» stopp av kampen.

På bakgrunn av dette har styreleder og hovedtrener bestemt at klubben ikke fremmer en protest, slik det ble varslet på kamprapporten.

– «Det viktigste for Haslum HK har vært å få klarhet i om situasjonen ble håndtert rett eller ikke.  Hva omverden og vi måtte mene er irrelevent, enten er situasjonen håndtert rett eller feil i henhold til gjeldende regelverk. Og det viser seg at dommerne har etter vår mening håndtert dette på rett måte og da ser vi ingen grunn til å fremme en protest», sier trener Tom-Eirik Skarpsno

– «Haslum HK er en klubb med stolte tradisjoner og verdier, disse står vi for og vi håndterer denne saken på linje med de verdiene vi har», sier styreleder Knut Guldbrandsen.

Haslum HK ønsker å presisere at det ikke var noen fløyte på tribunen, men publikum som peip. At det blir oppfattet som et fløytesignal kan hverken Bodø HK eller Haslum HK lastes for. Vi anser med dette saken som avsluttet.

Haslum HK vil benytte anledningen til å gratulere Bodø HK med seier og 2 poeng i Postenligaen.