Årets tredje tap på hjemmebane – Haslum

Årets tredje tap på hjemmebane

Nå er fokus å vinne mot Nøtterøy neste onsdag.

Det var ikke mye som stemte for Haslum denne onsdagen. Bodø ville mer og kjempet seg til velfortjent seier i Nadderudhallen. Allerede fra start fikk Bodø taket på kampen og fikk tidlig en firemålsledelse, 4-8. Etter en overtallsperiode kjempet Haslum seg opp i ryggen på gjestene, men kom aldri opp i ledelse før pause.

I andre omgang ble det bedre flyt i spillet og Haslum tok ledelsen for første gang i kampen etter åtte minutter. Bodø nektet å gi fra seg taket på kampen, mye takket være strålende målvaktsspill av danske Joachim Søholm Christensen og det ble til slutt bortelaget som stakk av med begge poengene.

Skuffende førsteomgang
Tom-Eirik Skarpsno var tydelig skuffet over innsatsen i første omgang etter kampslutt.

– Jeg synes vi spiller en forferdelig dårlig første omgang. Lite energi, lite følelser. Jeg synes egentlig vi kommer bedre ut av det i andre omgang, men totalt sett er det for mange individuelle feil og når de har så god målvakt blir det vanskelig. Prestasjonen sett under ett er ikke bra nok og da er jeg spesielt kritisk til førsteomangen som vi presterer godt under pari. Det er skuffende at vi fremstår så blekt og energiløst i første omgang.

Med mye stang ut, feil og redninger av Bodømålvakt Christensen, ble det vanskelig å redde poeng i kampen.

– Det er mye marginer i mot og det laget som kjemper best de får ofte marginene med seg også. Det var en dag der vi hadde litt stang ut og fortjente å ha stang ut. Da var det sånn det ble, fortalte Skarpsno.

I det siste spilleminuttet mistet Haslum en kontringsmulighet i en omdiskutert situasjon.

– Det blir en kontroversiell situasjon på slutten av kampen, så blir spørsmålet om det er en formell feil eller ikke, avsluttet Tom-Eirik Skarpsno.

Les mer på vg.no og budstikka.no

[jwplayer playlistid=»5256″]

Kampfakta
Haslum-Bodø, Nadderudhallen.
Resultat: 24-26(12-14)
Utvisninger: Haslum 4 x 2min, Bodø 3 x 2min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning
Tilskuere: 582

Haslum
Anders Røe 6, Erlend Mamelund 5, Thomas Kristensen 3, Sander Sagosen 3, Einar Riegelhuth Koren 2, Sebastian Barthold 2, Håvard Bjørnskau Johannesen 1, August Baskår Pedersen 1, Besard Hakaj 1, Vegard Sørlie Tennfjord, Sander Andreassen Øverjordet, Edvard Bjerkengen Sandvik, Jonathan Bjørnskau Berens, Nicholas Scheel, Trond Tjemsland, Kristijan Jurisic.

Bodø
Stig Tore Moen Nilsen 10, Endre Langaas 6, Alexander Ørjevik Westby 4, Binai Aziz 2, Vetle Eck Aga 2, Sander Thorbjørnsen 1, Børge Lund 1, Jan-Ivar Buljo, Rikard Olsson, Jakob Heian Ringdal, Magnus F. Kongestøl, Henrik S Bettum, Joachim Søholm Christensen.