Vi er klare til onsdagens dobbeltkamp – Haslum

Vi er klare til onsdagens dobbeltkamp

Først ut er Haslum-Bodø 18:00, før Stabæk får bryne seg på Larviks stjernegalleri klokken 20:00.

Vi hadde godt tak på Bodø sist kamp og vant hele 35-17 i Bodø. Nå er Bodø i fin flyt og vant mot Drammen og spilte uavgjort borte mot Runar i de to siste kampene. Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno mener vi møtte de i en dårlig periode sist.

– Bodø er ingen enkel oppgave. Hæ, tenker kanskje du? Vant jo med siffer i Bodø i november! Men Bodø er gode, de har tidligere slått Elverum, Drammen og spilte jevnt mot Runar her forleden. Gode spillere i Joachim Søholm i mål og bak på banen er Vetle Ek Aga en målgarantist, sammen med fotrappe Binai Aziz. Børge Lund styrer shappa defensivt. Bodø har variert mye og sist vi spilte mot dem var de inne i en svak periode, men de virker våryre og klare for innspurten i Postenligaen, forteller Skarpsno.

Komplett tropp
Mot sist kamp mot Fyllingen var det mye som klaffet, både i forsvar og i angrepsspillet. På sånne dager er Haslum veldig vanskelige å slå, vi håper vi viser oss fra samme side onsdag kveld. Med Trond Tjemsland tilbake fra skade, er troppen komplett før serieinnspurten!

Kampstart er 18:00!

Med syv poeng ned til Bækkelaget på bronseplass og seks poeng igjen å spille om, blir det enten sølv eller gull på Haslum i årets Postenliga!

Stabæk tar i mot Larvik
Etter oss blir det nok en toppkamp i Nadderudhallen. Stabæk henger med i medaljekampen, hvor Norsk Topphandball melder om dødt løp før de siste kampene.