Fyllingen måtte reise hjem uten poeng – Haslum

Fyllingen måtte reise hjem uten poeng

Haslum hadde full kontroll på bergenserne i Nadderudhallen.

Kun to poeng var godt nok, skulle Haslum henge med i gullkampen. Det ble en tett start på kampen, hvor forsvaret slet med å få kontroll på storskytter Harald Reinkind. Tom-Eirik Skarpsno tok time-out etter 10 minutter, etter litt justeringer begynte Haslum å dra i fra. Til pause ledet Haslum med fem mål, 20-15.

I andre omgang forsøkte Fyllingen å hente inn forpranget, men kom aldri nærmere enn fire mål. Hjemmelaget ledet på det meste med syv mål og etter ti mål fra både Sander Sagosen og Anders Røe, vant Haslum til slutt 39-34.

Les mer på budstikka.no

Nå er det tre kamper igjen!
Neste kamp ut er Bodø i Nadderudhallen onsdag 12. mars. Denne kvelden er det dobbeltkamp, med Haslum-Bodø først ut kl. 18:00, før Stabæk får besøk av Larvik kl. 20:00.

Onsdag 19. mars blir det bortekamp på Nøtterøy, kampstart er 20:00.

Til slutt blir det forhåpentligvis seriefinale i Nadderudhallen. Da kommer nemlig Elverum på besøk til sesongens siste kamp, ser tabellen slik ut som den gjør i dag, blir gullet avgjort i denne kampen.

Elverum har også tre kamper igjen, før Elverum kommer til Nadderudhallen møter de Drammen og Runar hjemme i Terningen Arena.