Erlend Mamelund scoret 17 mot Stord! – Haslum

Erlend Mamelund scoret 17 mot Stord!

Etter enda en sterk seier på bortebane, er det fortsatt liv i gulldrømmen.

Selv om Haslum tok ledelsen tidlig i kampen, klarte de ikke å skaffe seg en liten luke før etter halvspilt første omgang. På det meste ledet bortelaget med tre mål, men Stord bet seg fast og hentet inn forspranget. Mot pause hadde Stord hentet inn ledelsen og lagene gikk til hvilen med like mange mål, 15-15.

Etter pausen var det Stord som lå to-tre mål foran og hjemmelaget beholdt ledelsen frem til 13 minutter ut i omgangen, før Erlend Mamelund utlignet til 23-23. Resten av kampen var det bortelaget som styrte kampen og Haslum vant til slutt det jevne oppgjøret med tre mål, 29-32.

Litt flaks
Haslum hadde litt flaks i andre omgang og tok tilbake ledelsen på kampen, fortalte Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka.

«Etter pause kommer vi skjevt ut, men har litt flaks. Vi fighter oss inn i sporet og kommer foran», fortalte treneren. Les mer på budstikka.no!

Fortsatt på topp
Med to poeng i søndagens bortekamp mot Stord, er det fortsatt delt tabelltopp mellom Haslum og Elverum. Elverum møtte tabelltreer Bækkelaget på hjemmebane søndag, hvor Elverum vant 34-29.