Stortalent klar for Haslum HK – Haslum

Stortalent klar for Haslum HK

Han har skrevet en 3 års avtale med Haslum HK for kommende sesong.

Simen er høyre bakspiller og en av de mest lovende spillerne i Norge på sitt alderstrinn. Han har spilt 17 kamper for yngrelandslag og scoret 97 mål, noe som gir et snitt på 6 mål per kamp. Han kommer fra 1.divsisjonsklubben Fjellhammer.

«Simen er en svært spennende og meget ambisiøs spiller som passer godt inn i vår profil. Vi ønsker å være et topplag på kort sikt, men vi jobber også for å framtiden. Det er liten tvil om at Simen har en lysende framtid, og vi trur han vil fortsette å utvikle seg i Haslum», sier Tom-Eirik Skarpsno

Simen vil danne tospann med to år eldre Håvard Johannesen som høyre bakspillere i troppen. Dette gir som noen flere muligheter for en type som Anders Røe. Det blir to av landets mest lovende unge gutter som skal kjempe om spilletid og være med å holde Haslum som en av landets toppklubber.

«Dette er stort for meg. Jeg har drømt om å spille i Haslum siden jeg løp rundt i Fethallen som 10 åring. Jeg tror Haslum vil gi meg mulighet til å utvikle meg som spiller de kommende sesongene. Hovedgrunnen til at jeg velger nettopp Haslum er at jeg kommer til en god og solid treningsgruppe. Dessuten har jeg mål om å ta steget opp i eliten i år og markere meg», avslutter Simen.

Haslum HKs spillertropp for kommende sesong begynner å ta form. En god blanding av kontinuitet, noen nye ansikter, ungdommelig pågangsmot og erfarne spillere skal sørge for at vi holder oss i toppen av Postenligaen både kommende sesong og flere framover. Vi er derfor glad for at Simen har valgt å spille i Haslum de neste sesongene. Vi ønsker han og Fjellhammer lykke til i innspurten av 1.divisjon, også ser vi fram i mot å ta han i mot i juni.


Kontaktpersoner:

Spiller:
Simen Schønningsen 92249165
Hovedtrener:
Tom-Eirik Skarpsno 97123212