Haslum best i tøff bortekamp – Haslum

Haslum best i tøff bortekamp

Å møte Runar på bortebane er ingen lett match, men det var Haslum som gikk seirende ut av oppgjøret.

Haslum fikk en liten luke fra starten av første omgang, men Runar spilte seg inn i kampen etter hvert. Selv om Haslum var i føringen mesteparten av omgangen, hang hjemmelaget med og nektet Haslum å dra ordentlig i fra. Til pause var stillingen 16-19.

I starten på andre omgang rykket Haslum endelig i fra, i løpet av fem minutter var bortelaget i ledelse med åtte mål. Ledelsen økte videre i omgangen, før en dårlig periode ga hjemmelaget sjansen til å ta innpå. En målløs periode på ni minutter, ga Runar mulighet til å spille seg inn i kampen igjen. Nærmere enn fire mål kom Runar derimot ikke og Haslum vant til slutt fortjent 31-36.

Fighter og kjemper!
Tom-Eirik Skarpsno var sliten, men lettet etter kampslutt. Han var godt fornøyd med fightingen som laget viste gjennom hele kampen.

«Jeg synes egentlig vi spiller veldig bra. Første omgang var veldig bra, vi har bare ikke keeper-redninger. 17 skudd på mål, 16 innslupne. Vi spiller tålmodig og fint angrepsspill. Runar har også litt lite redninger og kampen bærer litt preg av det. Så totalt er jeg veldig fornøyd med hvordan vi fighter og kjemper, også går det litt opp og ned i andre omgang. Jeg er ekstremt fornøyd med at vi fighter til en veldig god seier i en vanskelig bortekamp», forteller Skarpsno.

Etter en førsteomgang med lite hjelp fra målvaktene, snudde Kristijan Jurisic totalt og vartet opp med flere viktige og utrolige redninger i den andre omgangen.

«Vi ser hvor viktig det er! Personlig skulle jeg ønske meg litt flere redninger på skudd bak fra banen i tillegg til de 100%-redningene. Men det er jo med og avgjør matchen selvfølgelig», skrøt Tom-Eirik etter kampslutt.

[jwplayer config=»NTH Player» playlistid=»5101″]

Kampfakta
Runar – Haslum
, Runarhallen
Resultat: 31-36(16-19)
Utvisninger: Runar 4 x 2 min + 1 rødt kort, Haslum 5 x 2 min
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo
Tilskuere: 413

Runar
Tobias Rivesjø 14, Stian Nøstdahl 8, Victor Skillhammer 4, Mihael Gorensek 2, Sebastian Lindell 1, Chris Abolade 1, Christoffer Brännberger 1, Sindre Andre Aho, Mario Matic, Peder Trevland, Snorre Grading, Andre Christiansen, Peter Nielsen, Hermann Gjekstad, Johan Richard Langaard, Orry Andre K. Henriksen.

Haslum
Erlend Mamelund 15, Thomas Kristensen 5, Sander Sagosen 5, Einar Riegelhuth Koren 4, Anders Røe 3, August Baskår Pedersen 3, Sander Andreassen Øverjordet 1, Vegard Sørlie Tennfjord, Edvard Bjerkengen Sandvik, Håvard Bjørnskau Johannesen, Jonathan Bjørnskau Berens, William Nilsen-Nygaard, Nicholas Scheel, Besard Hakaj, Kristoffer Brandys Pinheiro, Kristijan Jurisic.