Deilig borteseier i Arendal – Haslum

Deilig borteseier i Arendal

Med to poeng i Arendal og Elverum-tap mot Stord, er Haslum tilbake på topp av tabellen.

Haslum tok ledelsen fra start og ga aldri fra seg taket på kampen søndag kveld. Lagene fulgte hverandre til halvveis i første omgang, før Haslum fikk en luke på fire mål. Ledelsen holdt ut omgangen og bortelaget gikk til pause med tremålsledelse, 12-15.

I andre omgang økte forspranget ytterligere, takket være et strålende forsvar. Undertallsperiodene var også solide, med fem utvisninger i den andre omgangen klarte ikke ØIF å ta innpå. På det meste ledet Haslum med åtte mål, selv med en redusering av Sondre Paulsen i sluttsekundene endte det med overbevisende seier, 30-23.

Hjemmekamp 16. februar
Nå er det Drammen som er neste kamp på programmet. Søndag 16. februar kl. 18:00 blir det ny hjemmekamp i Nadderudhallen, håper vi sees!

Kampfakta
ØIF Arendal – Haslum
, Sør Arena
Resultat: 23-30 (12-15)
Utvisninger: ØIF 2 x 2min, Haslum 6 x 2min
Dommmere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: 1050

ØIF Arendal
André Marius Jørgensen Hofstøl 11, David Svenningsen 6, Sondre Paulsen 4, Tobias Gjertsen 1, Einar Hrafnsson 1, Adin Sehovic, Eirik Heia Pedersen, David Andre Rui, Eirik Køpp, Ola Sørdahl, Per Kenny Ekman, Svenn Erik Medhus.

Haslum
Erlend Mamelund 9, Anders Røe 5, Sander Sagosen 5, Einar Riegelhuth Koren 4, Thomas Kristensen 3, August Baskår Pedersen 3, Besard Hakaj 1, Håvard Bjørnskau Johannesen, Trond Tjemsland, Kristijan Jurisic.