Sesongens andre tap – Haslum

Sesongens andre tap

Det endte med stortap for Haslum i den første kampen etter EM-pausen.

Første omgang ble som ventet en jevn affære, hvor lagene byttet på å ligge et eller to mål forran. Til pause var det Bækkelaget som var i føringen med to mål, på stillingen 14-16.

Andre omgang startet positivt for hjemmelaget og luken ble hentet inn etter tre mål på rad i løpet av kort tid. Bækkelaget gikk på ny opp i ledelsen og denne gangen klarte aldri Haslum å ta innpå, bortelaget gikk fra 17-17 til 17-24 før Haslum reduserte og Oslolaget hadde full kontroll på kampen. Ledelsen økte ytterligere siste del av omgangen og Bækkelaget vant til slutt med hele ti mål, 24-34.

Nå venter en tøff bortekamp mot ØIF Arendal søndag 9. februar og en uke med forberedelser og forbedringer. Neste helg er det nye muligheter til å ta to poeng og erobre tilbake tabelltoppen fra Elverum!

Neste hjemmekamp er 16. februar, da kommer Drammen på besøk til Nadderudhallen.

Husk å stemme på din favorittspiller på håndballbørsen!