Haslum G20 er Norgesmestere! – Haslum

Haslum G20 er Norgesmestere!

August Baskår Pedersen banens beste da Haslum ble Norgesmestere

Elverum hang med til 4-4, før Haslum dro i fra og sikret seg solig ledelse til pause på stillingen 14-7. Haslum var klare favoritter før kampen og unggutta skuffet ikke i NM-finalen.

I andre omgang var ikke Elverum i nærheten av å hente inn ledelsen, på det meste ledet Haslum med elleve mål. Kristijan Jurisic var solid i målet, August Pedersen storspilte og ble belønnet med bestemannsprisen etter kampen. Selv om Tom-Eirik Skarpsno satte blandt andre Sander Sagosen, Edvard Bjerkengen Sandvik og Vegard Sørlie Tennfjord på benken mot slutten av kampen, klarte de aller yngste å sikre overlegen seier. Kampen endte 30-22 og Haslum kunne juble for sin femte NM-tittel for juniorer!

VI GRATULERER JUNIORENE MED NM-SEIER!

Kampfakta
Elverum – Haslum
, Oslo Spektrum
Resultat: 22-30(7-14)
Tilskuere: 1380
Dommere: Eskil Braseth og Leif Andre Sundet
Utvisninger: Elverum 3x2min, Haslum 3x2min

Elverum
Håkon Bratvold Ekren 9, Mishels Liaba 6, Viktor Tollefsbøl 2, Erik Nyheim Halberg 1, Espen Klaveness 1, Didrik W Linderud 1, Ole Henrik Øverby 1, Martin Aasvestad 1, Robin Paulsbyen, Mads Dahlby Fremstad, Magnus Rein Schønfeldt, Eirik Rudrud, Jørgen Skiaker Pedersen, Vegard Bakken Øyen.

Haslum
August Baskår Pedersen (BB) 7, Edvard Bjerkengen Sandvik 5, Vegard Sørlie Tennfjord 4, Sander Sagosen 4, Simon Nyløkken 3, Petter Skarpnes 3, Thomas Thue 2, Nicholas Scheel 1, Håvard Bjørnskau Johannesen 1, Knut Nikolai Folkvord Mehl, William Nilsen-Nygaard, Jon Halfdan Reistad, Kristoffer Brandys Pinheiro, Kristijan Jurisic.